estimats Jaimeros i Jaimeres,
 
primerament, moltissimes gràcies a aquells que han assistit a les dues primeres Jaimades, les dues han anat molt bé, quedant públic i artistes encantats els uns amb els altres! valoració fins al dia d´avui; Excel.lent! Públic molt content amb els espectacles, artistes molt contents amb la recepció i feedback del públic assistent, bon ambient!! Malhauradament però, necessitem el doble d´assistents per a que això sigui sostenible..
Sabem que els inicis són durs i lents ì continuarem lluitant! Però necessitariem de la vostra ajuda...us volem demanar si ens podeu ajudar a difondre el projecte de la Jaima entre els vostres amics i coneguts..  aquí van les novetats;
 
Bé, lo de les dues Jaimades al mes (dies d´actuacions diverses) tira endavant! Aquest més de novembre però, com que hem vist que molts ens deieu que marxaveu al cap de semana llarg, hem decidit canviar el primer dissabte per la CASTANYADA, dijous a les 9 p.m. Serà una castanyada artística, es clar ;) amb impros "Castanyada vs. Halloween", "la casa encantada", i el que vosaltres volgueu aportar més! Podeu ser públic només o participar-hi també, com vulgueu!  Només 5€, i hi  haurà castanyes, moniatos, panallets, moscatell i fins i tot una mica de pizza i dolços per si un de cas lo del "treat or trick".. Si sabeu que veniu, si us plau, confirmeu-nos-ho, per organitzar-ho millor..
 
La segona Jaimada será una bomba ;) ; TERRACEL, pre-estrena de l´espectacle de mim de Xavi Vila! -aquí al final teniu el cartell explicatiu! (si sabem segur que veniu, el mateix; estarà tot més ben organitzat...) Només 5€!
 
Començen també ara el Novembre les dues sessions de Jams de clown! El primer i tercer diumenge de cada mes, recordeu! A les 7p.m. Una horeta de participar en improvitzacions, practicar i pasar-ho bé (tan per iniciats com per no iniciats!) Sense públic, sense vergonya, a jugar!! :) 3€ de contribució per la Jaima.
 
I unes quantes propostes noves;
1) possibilitat de fer vermuts de diumenge (també el primer i tercer de mes). Concertats. Es faria un menú asequible a partir de 5€ per persona, i estaría amanit amb cultura activa per als menuts. Si en voleu més info, i/o teniu propostes, ja sabeu; parleu amb nosaltres!!
 
2) la Jaima pot ser un punt de recollida de cistelles ecològiques, si tenim un minim de 4 o 5 comandes. Cistelles de fruita i verdura de 20€ (6/8 kg) o 30€(10/12kg) provinents del Montseny. Sà, bò i no excessivament car! Algú s´hi anima??
 
3) A part dels tallers regulars que ja funcionen (taller de teatre en anglès i de dansa contemporània) que també busquen més participants encara, hi ha més propostes de tallers que esperen tenir prou participants per començar (grups molt reduïts!!)
Un de teles, taller intensiu de divendres a diumenge. Un de massatges infantils (pares i nadons). Un de regular, dues hores cada dilluns a la tarda, de bio-dansa. Aviat en tindreu més informació. Si algú li interessa, si us plau, que parli com més aviat millor ;)
 
4) espai per a que vosaltres, els socis, vingueu amb el vostre projecte per poder-lo fer realitat aquí!! us esperem!!
 
Com sabeu, la Jaima és una associació cultural, autogestionada i autofinanciada. Ho voldriem fer tot entre tots i per tots!
Tot el que passa aquí és per socis només, per motius legals hem de ser TOTS socis. Només demanem una quantitat simbólica per ajudar a aquests inicis durs, que comentavem al principi.. 5€ per tot l´any, i ja pots participar amb el que vulguis! (cada cosa, evidentment tindrà uns gastos i un preu, però com veieu, són tots molt assequibles!
 
Agrairiem col.laboració de tot tipus (difusió de Jaima, d´activitats puntuals, propostes, projectes més avançats, aportacions econòmiques al participar en qualsevol activitat, i també, fins i tot un soci actiu que volgués unir-se a nosaltres perquè no  donem a l´avast!!)
 
moltes gràcies per consultar el nostre blog, continuarem actualitzant informació!
ens veiem aviat? :)
Bona semana!
 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario