Bon dia Jaimeros i Jaimeres!
s´acosta el desembre, i ja tenim el programa d´activitats a la Jaima, (hem tornat a canviar algún dia de Jaimada perquè coincidia en pont..) aquí va;
 
Dijous 5, abans de que marxeu pel pont, a les 9.30p.m. trobada per decorar la Jaima pel nadal :)  Intercanvi d´informació sobre com se celebra el nadal a altres paisos que sapigueu, i amb això, comença la pluja d´idees per les improvitzacions teatrals sobre el tema del mes; les festes de nadal ..:) us donarem Stollen i Gluhwein alemany  -si teniu idees d altres cultures, porteu coses! gratuït, i podeu venir a coneixer la Jaima tot i que no en sigueu socis encara o portar amics perquè la coneixin! 
 
La resta és sempre per socis, si no en sou, recordeu us en podeu fer només per 5€ i dura tot l´any!
 
Dissabte 14 a les 11-13am. taller per preparar el nadal i els regals reciclant i essent creatius! farem samarretes, postals de nadal i el que els socis sugereixin i aportin :)!  3€ d´aportació a la Jaima (us donem tè i alguna coseta per picar ;)
 
Dissabte 14 a les 7pm,  dia de improvitzacions teatrals. Si voleu, també podeu participar-hi vosaltres! tema el nadal i les festes. 3€ d´aportació a la Jaima (us donem tè i alguna coseta per picar també)
 
Diumenge 15, 1a Jam de clown del mes! a les 7pm -trobades d´amants del clown que volem jugar -fora vergonyes, tots serem el nostre propi públic:) 3€ d´aportació a la Jaima
 
Dissabte 21,a les 11-13am., fira de l´intercanvi de coses de nens (roba, joguines..) i farem titelles, clown, teatre!  3€ d´aportació a la Jaima (us donem tè i alguna cosa per picar!)
 
Dissabte 21, a les 7 pm., Jaimada; KUNG FU PAINTING, Art performance & Live-Painting per Gustav Glander i Terracel ara en versió clown 5€ (us donem tè i alguna cosa per picar)
 
Diumenge 22, 2a Jam de clown del mes! a les 7pm -trobades d´amants del clown que volem jugar -fora vergonyes, tots serem el nostre propi públic:) 3€ d´aportació a la Jaima
 
Divendres 27, a les 7pm., especial Nadal! Regals Jaimeros :) ,teatre, i concurs "ESPECIALITAT CULINARIA" ; cada soci porta la seva especialitat culinaria per compartir-la amb els demés (el guanyador tindrà premi Jaimero :) I hi haurà més veredictes també (veure més avall :) 5€ d´aportació a la Jaima (us donem tè i alguna cosa per picar)
 
i finalment; gran proposta :
oferim dos mesos de residència creativa a la Jaima! (unes 6 hores la semana d´utilitzar la sala per a la preparació del vostre projecte! a l´acabar, presentació en una Jaimada, el Març!) Si ets artista i tens alguna cosa entre mans, presenta´ns el teu projecte i potser serás l´afortunat!! Mira les bases (nova pagina aquí a la web)i envia´ns el formulari omplert, animeu-vos!!  el dia 27, en l´especial Nadal, decisió de quin projecte és el guanyador  (la Jaima es reserva el dret de declarar-ho desert si ho creu convenient).
 
Ah, i recordeu, La Jaima està a la disposició dels socis, si la voleu llogar per algún event aquestes festes (sempre que no coincideixi amb altres events ja programats) parleu amb nosaltres! 12€/hora d´aportació a la Jaima, que de moment, continua sense aconseguir l´autofinançament.

Recordem també que els només dos membres que intentem gestionar aquesta proposta necessitem ajuda. Si creus que tens idees o vols formar part del projecte, si us plau, posa´t en contacte amb nosaltres! És un espai molt bonic, amb caliu, que inspira i enamora tothom qui el coneix i no el voldriem perdre!
 
Els tallers están passant dies dificils, necessiten participants per tirar-se endavant. El de teatre en anglès fa una pausa el Desembre i  espera trobar gent per reiniciar el Gener. S´oferirà una clase gratuïta per a que es pugui provar si t´agrada. És una fantástica manera de practicar l´idioma d´una manera relaxada i divertida! Si t´interessa o saps d´algú, si us plau, poseu-vos en contacte. Dels demés tallers podeu veure encara informació a la web, perquè en el moment que hi hagués prou interessats, es podrien reiniciar.
 
I esperem que passeu unes bones festes -potser amb nosaltres ;) ?

No hay comentarios:

Publicar un comentario