bon any nou, Jaimeros i Jaimeres!

aquí uns canvis per el Gener; atenció, si pensaveu venir a la primera i tercera jaimada o jam de clown perquè hem canviat dates;

*aquest més les dues JAMS DE CLOWN serán els diumenges  19 i 26, com sempre a les 7pm. (recordem; 3€ aportació a la Jaima, si us plau)

*hi ha una jaimada el dia 18, on farem el que no vam tenir temps de fer al especial de nadal; o sia, les festes s´allarguen!! Fem el concurs culinari, on cada u porta la seva especialitat i entre tots ho menjem i decidim qui guanya. També fem el quinto diferent;) i algun gag de teatre segur que també cau. I impros si us hi animeu! ;)  (recordem; 5€ aportació a la Jaima, si us plau. Us hi entrarà turrons, neules i polvorons també!)

 
*Tema tallers;

continuem buscant participants per poder continuar el de teatre en anglès per adults, dijous de 8 a 9.30. Més info aquí a la nostra web! Si voleu venir a provar (prova gratuïta sense compromís), si us plau, digueu-nos-ho! 

 
*I de cara el Febrer;avançem un parell de propostes noves;

-tallers de fabricació de mascàres i de moviment de màscara -tot el procés, repartit en 4 dies; arts plàstiques i escèniques! (dies a decidir dissabte i diumenge al matí dos caps de semana, per exemple.) adreçat a nens i adults.
(3€ aportació a Jaima cada sessió)

-portes obertes de la repetició de la clown Esterel.la "Yes, you can, Esterel.la"


Recordem; la Jaima és una associació cultural, tot el que fem és per socis, però fer- te´n soci et costarà només 5€ tot l´any!
I estem oberts a propostes i participació dels socis! -encara busquem soci actiu a la junta també, si a algú li interessa o sent curiositat si us plau, pregunteu-nos!! Potser pots treure benefici del nostre entranyable espai a canvi de participació en l´organització, divulgació, etc!

gràcies a tots els que heu vingut i ens heu animat i donat suport!!
si us plau, qualsevol ajuda per arrivar a la gent és super benvinguda i agraïda, si us agrada, please parleu de nosaltres als amics!!

moltes gràcies a tots, i esperem que fins aviat!

i que continueu gaudint de l´any que comença

No hay comentarios:

Publicar un comentario