Doncs el local ja està buit, i el projecte dels clowns de la Jaima passa a ser nòmada...

es vol continuar amb el projecte, o sigui, contacta´ns si vols venir a alguna jam (les organitzem per privat amb la gent que hi està interessada, o sigui que, envia un mail! )
Recordo que les jams són per qualsevol nivell; si no en saps però en tens ganes, ets benvingut! si ja en saps però no ets professional, perfecte! i si ets professional, fantàstic!!!
Les jams són sense públic, trobades de clown, per disfrutar, pràcticar, fer que els nostres clowns es coneguin i potser organitzar-ne alguna d´oberta (llavors sí que seria amb públic) o sembrar la llavor per possibles futurs numeros.
si t´agrada la idea, contacta´ns, pel grup d´interessats, decidirem quan i on!!A partir d´ara tot el que volguem organitzar es decidirà en conjunt. Si vols tornar a disfrutar d´una impro party o d´un cabaret -també si en vols ser un artista participant, contacta´ns. Quan siguem uns quants que ens posem d´acord en un dia l´organitzarem i decidirem també on.

De moment, una moguda on ens hem apuntat, és el Parking Day, el 16 de setembre. Estarem al parking del c/ la Creueta, i es reivindicarà més espai públic verd i lúdic  per als peatons a la ciutat. Ens hi veiem!!

Pel que fa a les creacions pròpies.. ara les anem fent per on ens deixen... pròximament;
diumenge 17, a les 12.30, MonSter, by Mon & Ster a Lacontra, Barcelona.
dissabte 23, a les 7pm, MonSter by Mon& Ster a Cincómonos, Barcelona.I això és tot per ara, fins aviat, doncs! I bon estiu!!
petoNassos!

No hay comentarios:

Publicar un comentario